Festa Major

Salutació de Festa Major

Per fi ha arribat el moment que esperàvem, el d’una Festa Major com les que celebràvem fa un parell d’anys, sense restriccions de salut, molt més relaxada i oberta, on la participació serà la principal protagonista. Encara que la pandèmia segueix el seu curs i hem de continuar actuant amb responsabilitat, poder gaudir d’una Festa Major en aquestes condicions és una bona notícia.

Com sempre, hem preparat un programa amb molta il·lusió, intentant que totes trobem el nostre espai d’interès i lleure. El conformen propostes culturals, esportives, bona música, teatre, espais per a les famílies i actes que transmeten la tradició de la nostra cultura popular. Vull convidar-vos a deixar-vos perdre pels carrers, sempre hi ha algun lloc per redescobrir el poble i la Festa Major és una bona oportunitat. D’entre les coses noves, destacaria la façana de l’Ajuntament, que ha canviat de fesomia per guanyar lluminositat i transparència. Un símbol, aquest últim, que cal garantir com a institució que gestiona el bé comú.

Vull celebrar també que tenim entitats vives, implicades, capaces d’impulsar una intensa vida associativa i que transmeten els valors i tradicions de Sant Quirze generació rere generació i allà on ens representen. I vull destacar també totes les persones que s’impliquen dia a dia a títol individual en la millora del nostre poble, amb petites o grans accions, però posant al capdavant el benestar i el civisme. Són totes les que sentim l’orgull de poble, les que portem Sant Quirze al cor.

I vull compatir amb vosaltres el desig que la nostra festa sigui cívica, lliure de totes les violències i discriminacions de qualsevol tipus, una festa on aflori l’educació en valors que tant promovem des de diferents àmbits com a base de la nostra comunitat. Espero coincidir amb vosaltres, fer petar la xerrada o simplement saludar-vos amb un somriure i, sobretot, m’agradarà saber que heu fet vostra la proposta de Festa Major i que l’heu gaudit al màxim.

Elisabeth Oliveras i Jorba
Alcaldessa

Elisabeth Oliveras i Jorba, Alcaldessa