Festa Major

Salutació de Festa Major

En tornar de vacances, a Sant Quirze tenim la sort de poder gaudir de la nostra Festa Major. Un final d’estiu que aglutinarà tots els santquirzencs i santquirzenques, rememorant i creant bonics records amb mans aixecant fanalets encesos a la plaça, peus seguint el ritme de la música o adolescents sortint per primera vegada a la nit.

També hi seran els avis i àvies, encuriosits pels que surten a l’escenari, esperant els focs mentre preparen el cremat, colles corrent juntes a la cursa o aixoplugant-se en capells sota el correfoc. Amics i amigues es retrobaran al carrer després de temps, i coincidiran famílies amb ganes de participar i compartir festa i concerts, de vibrar i viure el moment.

Tindrem molt talent amb grans artistes del país, però sobretot podrem ser partícips de les mirades satisfetes de les entitats locals fent la seva tasca, per la que senten passió i a la qual es dediquen durant tot l’any. A totes elles i també a les persones que s’impliquen a títol individual, moltes gràcies per fer de Sant Quirze del Vallès un poble tan actiu amb un teixit associatiu ple de valors i tradicions.

La Festa Major és un conjunt de moltes d’emocions, sons, imatges, colors i cultura popular. Hem preparat diverses propostes amb molta il·lusió perquè pugueu fer vostra la festa, gaudir-la i construir una història particular i única per cadascú amb civisme i il·lusió, lliure de violències i discriminacions de qualsevol mena.

Estaré encantada de trobar-nos pel carrer, saludar-nos i que m’expliqueu com de bé us ho heu passat aquests dies festius al poble.

Molt bona Festa Major!

Elisabeth Oliveras i Jorba
Alcaldessa de Sant Quirze del Vallès

Elisabeth Oliveras i Jorba, Alcaldessa