Festa Major

Concursos

Concurs d’Entrepans

Un dels actes més tradicionals i originals de la Festa Major és el Concurs d’Entrepans. Aquest any se celebra la novena edició diumenge 4 de setembre, a partir de les 18 hores, a l’avinguda de Pau Casals. Una nova competició culinària que troba els seus orígens als anys 80, i que es va celebrar de manera consecutiva fins el 1999. Després d’uns anys d’aturada, es va recuperar l’any 2012. Els comerços han donat l’empenta final per fer possible aquesta segona etapa. Així, a les taules dels i les participants es podran veure des de construccions romanes a escuts de futbol, passant per animalons, cases o circuits de cotxes!

Bases

1- Participants: qualsevol persona que s’animi a preparar un entrepà.

2- Tema: el tema serà lliure, tot i que els premis s’estableixen en 4 categories concretes: L’entrepà més gran, el més original, el més bo i el més saludable.

3- Data i Horaris: El Concurs d’Entrepans es durà a terme el diumenge 4 de setembre a partir de les 18 hores a l’avinguda Pau Casals. La presentació dels entrepans participants al concurs haurà de ser entre les 18 i les 19 hores. A partir de les 19.15 hores es farà el lliurament de premis i es repartiran els entrepans entre el públic assistent.

4- Jurat: el jurat estarà integrat per un màxim de 5 membres.

5- Veredicte del Jurat: les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. Tanmateix si aquest ho cregués oportú, podrà declarar deserta la concessió d’alguns del premis.

6- Inscripcions: seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se mitjançant una butlleta el mateix dia del concurs.

7- Premis: s’estableixen 12 premis, 3 per cadascuna de les categories esmentades a l’apartat 2 d’aquestes bases. 

Organitza: Sant Quirze Comerç

Concurs Sant Quirze Temps de Flors

Aquest any, durant la Festa Major, guarniu els balcons amb flors i participeu en aquesta iniciativa ciutadana que vol que el poble llueixi més que mai per la Festa. Carrers, balcons, finestres, façanes, aparadors amb flors o plantes naturals.

Bases

1- Participants: Hi podran participar comunitats veïnals, particulars o titulars de botigues o negocis

2- Categories: S’estableixen 3 categories: habitatges/balcons, carrers i botigues o establiments

3- Premis: s’estableixen 9 premis, 3 per cadascuna de les categories esmentades a l’apartat 2 d’aquestes bases:

a) Al més original,

b) Al més creatiu

c) Al més colorit i de més durabilitat. 

4- Data i Horaris: Els espais participants hauran d’estar guarnits el divendres 2 i el jurat els visitarà el dissabte 3 de setembre.

5- Jurat: el jurat estarà integrat per un màxim de 5 membres.

6- Veredicte del Jurat: les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. Tanmateix si aquest ho cregués oportú, podrà declarar deserta la concessió d’alguns del premis.

7- Inscripcions: seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se entre el 16 i el 31 d’agost omplint el següent formulari: https://forms.gle/1ZBhsQhkPTBHwhnq6

Iniciativa: Anna Maria Leiva. Col·labora: Garden Mas Duran, Flors amb idea, Floristeria Coronado i Sant Quirze Comerç.