Festa Major
Carregant Actes

Petit Embassa’t

4 de setembre de 2022 a les 11:00

Setena ediciódelfestival de música per a tota la família. El Petit Embassa’t està pensat perquè tota la família s’ho passi d’allò més bé escoltant música i participant en originals tallers. Una bona oportunitat perquè mares i pares gaudeixin amb els seus infants d’un festival de música molt especial.

“El jardí secret” de Lali BeGood (11 h)

El Jardí Secret és el nou espectacle familiar amb que Lali BeGood aconsegueix tocar a grans i petits amb temàtiques com la importància d’equivocar-se, la gestió de les emocions, l’estar aquí i ara, la grandesa de l’amor o l’excés de materialisme… sempre des de la complicitat i l’alegria dels que fan el que estimen. Amb el multiestil com a bandera, l’espectacle va del funky al reggae, de l’ska al rock, del pop al dixieland i del folk a la música balcànica.

 

“Big chicken” dels Xiula (12 h)

Quan arriba el BIG CHICKEN o surts definitivament de l’ou o et quedaràs més desplomat que les butxaques de l’avi Antoniu. Els Xiula han nascut i crescut a la plaça, el carrer és el seu hàbitat natural; per tant, si necessites celebrar quelcom o festejar pel simple fet de festejar, aquest és el teu espectacle.Un batibull sorprenent de valors educatius, interacció constant i molt d’humor que t’alegra el dia i potser no et deixi dormir fins ja passades les dotze. Els Xiula t’asseguren que cada espectacle serà diferent de l’anterior.Gaudireu de la música familiar més top del moment, amanida amb jocs, balls i un acompanyament terapèutic dels que no s’obliden, tot amb el seu toc de confetti i una mica de punkisme.

Horari: 11 a 14 h

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
4 de setembre de 2022
Hora:
11:00
Categoria d'Acte:

Lloc

Parc de les Morisques
Parc de les Morisques
Sant Quirze del Vallès,