Festa Major
Carregant Actes

Morisques Circus

4 de setembre de 2022 a les 17:30

El parc de les Morisques es convertirà la tarda de diumenge de Festa Major en una pista de circ on hi haurà activitats i espectacles per a tots els públics.

La Gran Carpa del Circ
La Gran Carpa del Circ acull la Gran Escola de Circ. Les famílies que s’hi acostin aprendran a utilitzar xanques, masses de malabars, anelles, carioques i cordes, entre altres, de manera que podran gaudir de l’experiència i convertir-se en grans artistes de circ.

Balloons, l’Art de la Globoflèxia
La Dona dels Globus viatja en un zepelí. Amb la seva trajectòria i llarga experiència, convida a totes les famílies a un taller de globusflexia, on els i les participanys aprendran a fer figures amb globus. Globus prims, grouixuts, allargats o rodons… un munt de formes i figures de colors sortiran d’aquesta preciosa activitat.

Cabaret Sullivan’s (18.30 h)
Espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, i sobretot amb varietat de números d’alta qualitat tècnica: monocicles, acrobàcia dinàmica en trio, rola bola en duet, malabars, mini-trapezi giratori, manipulació d’objectes i molt d’humor! És també un espectacle on el públic juga un paper important degut a la seva interacció i presència; un còctel per a gaudir-lo al màxim en tots i cadascun dels seus moments.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
4 de setembre de 2022
Hora:
17:30
Categoria d'Acte:

Lloc

Parc de les Morisques
Parc de les Morisques
Sant Quirze del Vallès,

Organitzador

Ajuntament de Sant Quirze