Festa Major
Carregant Actes

Jocs en família

4 de setembre de 2023 a les 11:00

Construïm castells de sorra
Els nens i nenes a partir de 4 anys s’endinsaran en un castell i podran jugar a construir estructures amb diferents sorres de colors molt vius. Per fer-ho utilitzaran motlles de muralles, teulades o ponts, a més de xurros i rodets per fer més fàcil la construcció. Jugaran amb un material innovador que té el tacte de la sorra, però la consistència de la plastilina.

Taller de cuina
Els nens i nenes podran convertir-se en cuiners per un dia, descobrint i desenvolupant les seves arts culinàries dins d’una estructura en forma de cuina. Podran elaborar un d’aquests menjars: magdalenes gegants decorades amb sucrets i xocolata, galetes divertides, piruletes de xocolata, croissants dolços i/o salats, pastís de pa de pessic o de llaminadures, pinxos de poma banyats amb xocolata i decorat amb fruits secs o sucrets de colors.

Espai bebès
Els nens i nenes de 9 mesos a 3 anys s’endinsaran en un món de sensacions en un espai de joc dissenyat i pensat exclusivament per a ells i elles. Mitjançant el joc estimularan diferents sentits (tacte, oïda, vista…) i exercitaran la psicomotricitat dins una estructura de terra tou, de 7 metres de diàmetre, que combina la fusta amb el metall.

Jocs gegants
S’instal·laran 12 jocs de dimensions gegants repartits pel parc per a tots els gustos i edats. Es pot trobar des del quatre en ratlla de més d’un metre d’alçada, fins al joc del qui és qui de 2 metres de llargada, passant pel joc de l’oca, joc de pesca i d’altres que ajuden a desenvolupar l’enginy, la memòria i l’habilitat.

Jocs en grup
Al parc també hi haurà 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta! Aquests faran que els nens i nenes a partir de 3 anys, així com els pares i mares, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells i elles. Es tracta de jocs lliures, en què els nens i les nenes decideixen per si mateixos si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar a caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
4 de setembre de 2023
Hora:
11:00
Categoria d'Acte:

Lloc

Parc de les Morisques
Parc de les Morisques
Sant Quirze del Vallès,

Organitzador

Ajuntament de Sant Quirze