Festa Major
Carregant Actes

Jocs en família

5 de setembre de 2022 a les 10:30

Jocs en grup.

Trobareu 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta! Aquests faran que els nens i nenes, pares i mares potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures; ells mateixos decideixen si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar de caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.

Espai bebès
Els nens i nenes de 9 mesos a 3 anys s’endinsaran en un món de sensacions en un espai de joc dissenyat i pensat exclusivament per a ells i elles. Mitjançant el joc estimularan diferents sentits (tacte, oïda, vista…) i exercitaran la psicomotricitat dins una estructura de terra tou, de 7 metres de diàmetre, que combina la fusta amb el metall.

Circuit d’habilitat
Circuit delimitat amb tanques de fusta i amb terra tou pensat especialment per a nens i nenes d’1 a 6 anys. Està format per una sèrie de grans peces d’espuma tova de diferents formes i colors col·locades formant un circuit, que ajuden a estimular les habilitats motrius dels més petits. En el circuit, tot el grup recorre un trajecte al llarg del qual els nens i nenes es van trobant amb diferents exercicis. La sortida es dona de manera progressiva i quan acaben poden tornar a començar tantes vegades com desitgin. Per tal de no fomentar el sentit competitiu entre els nens i nenes, el circuit és circular, arriben en el mateix ordre que han sortit i el tornen a començar. Els tipus d’exercicis que realitzaran poden ser: arrossegar-se com una serp dins d’un túnel, a continuació passar per dins d’un cuc gatejant, després fer tombarelles, etc.

Taller de pintacares
Pel taller de maquillatge disposem d’un camerino ben decorat que compta amb tot tipus d’accessoris. En ell, tres monitors maquillen els nens i nenes que ho desitgen. Dins del mateix espai també hi trobareu divertides disfresses, perruques i barrets per poder-vos-les emprovar.

Ludoteca musical
Es tracta d’un espai d’experimentació musical pensat per als nens i nenes de 0 a 99 anys. Tothom estarà convidat a jugar i experimentar amb la música d’una manera lúdica i divertida. L’objectiu principal de l’activitat és que els convidats de la festa puguin viure la música en primera persona, convertint-se ells mateixos en els protagonistes i creadors dels sons, conjugant els primers ritmes i melodies. Tothom podrà trobar el seu racó de joc dins la ludoteca musical!

Taller de xapes
Taller familiar que ens dona la oportunitat que cada participant pugui dissenyar la seva pròpia xapa, dibuixant, pintant i personalitzant-la de la manera que ells i elles desitgin, per després convertir aquesta creació en una xapa de veritat, amb la seva pinça per a poder-la dur posada a la roba.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
5 de setembre de 2022
Hora:
10:30
Categoria d'Acte:

Lloc

Parc de les Morisques
Parc de les Morisques
Sant Quirze del Vallès,

Organitzador

Ajuntament de Sant Quirze