Festa Major
Carregant Actes

Familiar: “Univers” d’Engruna Teatre

2 de setembre de 2022 a les 16:00

Individus, cossos, objectes que es desordenen, es mouen, es troben, es tornen a ordenar. Que troben l’equilibri i l’harmonia dins de la immensitat. Que busquen com existir enmig del caos, en un lloc concret i un instant precís. Cada habitant d’aquest cosmos, cada so, cada moviment, està subjecte a una fràgil relació amb tota la resta.
Univers és una proposta sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com el més petit i aparentment insignificant pot fer canviar-ho tot de la manera més inesperada. Un espai on conviure amb la nostra vulnerabilitat i la capacitat d’adaptar-nos a cada nova situació. Una vivència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Espectacle per a nens i nenes de 0 a 2 anys.

Durada: 35 minuts.
Hora: 16 i 17.30h
Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal
Aforament limitat. Les entrades es podran reservar gratuïtament a https://www.entrapolis.com/entrades/univers-fm a partir del dilluns 29 d’agost a les 8 hores.

IMPORTANT: L’espectacle està destinat a infants de 0 a 2 anys i per la seguretat dels i les més petites, si hi ha infants més grans de 2 anys, s’hauran de quedar al marge de l’espai i gaudir la proposta com a espectadors/es, no podran entrar a l’espai escènic fins que l’experiència hagi acabat.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
2 de setembre de 2022
Hora:
16:00
Categoria d'Acte:

Lloc

Sala Josep Brossa de la Patronal
La Patronal. Avinguda de Pau Casals, 86
Sant Quirze del Vallès,

Organitzador

Ajuntament de Sant Quirze