Festa Major
Carregant Actes

Cursa Popular Solidària

3 de setembre de 2023 a les 9:30

La inscripció a aquesta activitat és gratuïta, tot i que enguany la cursa tornarà a tenir caire solidari. Tothom que participi a la cursa podrà portar, en el moment de recollir el seu dorsal, llet o oli, que es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i Les Fonts.

Sortida i arribada: Av. Pau Casals, darrere de l’Ajuntament.

Horaris:
Categories D, E i F a les 9:30
Lliurament de trofeus als guanyadors un cop acabada la cursa.
Categoria C a les 10:45
Categoria B a les 11:10
Categoria A a les 11:20
Lliurament de medalles a l’arribada de cada cursa (A, B i C).

Categories:
– A Nascuts/des entre els anys 2015 i 2017
– B Nascuts/des entre els anys 2012 i 2014
– C Nascuts/des entre els anys 2006 i 2011
– D Nascuts/des entre els anys 2002 i 2005
– E Nascuts/des entre els anys 1982 i 2001
– F Nascuts/des abans de 1982

Recorreguts:
• Categories A i B: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda Arraona fins rotonda de Vallcorba i tornada 800 m.
• Categoria C: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda Arraona fins rotonda de l’Avinguda d’Egara, gir per tornar per ronda Arraona fins C. Rosselló, C. Pallars, C. Pla de l’Estany, C. Vallespir, ronda Arraona fins rotonda de C. Vallcorba i gir per tornar per ronda Arraona fins av. de Pau Casals. 1700 m.
• Categories D, E i F: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda d’Arraona direcció Can Pallàs, c. d’Eduard Toldrà, av. del Vallès, Parc de Can Feliu, c. Llaurador, av. d’Antoni Gaudí, c. Castellar, av. de Pau Casals, c. U d’Octubre, c. Barcelona, ronda Arraona direcció Parc de les Morisques i tornada, c. Vallespir, c. Pallars, c. Rosselló, ronda d’Arraona fins rotonda de la cruïlla de Pintor Vila-Puig amb av. Egara i av. d’Antoni Gaudí i tornada per arribar a l’av. de Pau Casals. 5000 m.

Premis: Obtindran trofeus els tres primers classificats de les categories D, E i F, masculines i femenines. I rebran medalles tots els participants de les categories A, B i C.

Inscripcions: Us podeu inscriure a www.santquirzevalles.cat del 21 al 31 d’agost. En cas de necessitar ajuda per emplenar la inscripció us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’acord amb l’horari del servei. També us podeu inscriure el mateix diumenge de 8 a 9 hores al lloc de sortida.

Recollida de dorsals: Els dorsals es podran recollir el dissabte 2 de setembre al punt d’informació que hi haurà ubicat al parc de Les Morisques, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 17 a les 20 hores, o el mateix dia de cursa, a la zona de sortida, a partir de les 8 del matí.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
3 de setembre de 2023
Hora:
9:30
Categoria d'Acte:

Lloc

Av. Pau Casals, darrere de l’Ajuntament
Avinguda de Pau Casals 104-108
Sant Quirze del Vallès,

Organitzadors

Ajuntament de Sant Quirze
amb el suport de la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona i entitats del municipi