Festa Major
Carregant Actes

Cursa Popular Solidària

4 de setembre de 2022 a les 9:30

Cursa Popular Solidària

La inscripció a aquesta activitat és gratuïta, tot i que enguany la cursa tornarà a tenir caire solidari. Tothom que participi a la cursa haurà de portar, en el moment de recollir el seu dorsal, llet o oli, i l’hauran de lliurar a canvi del seu dorsal. Els aliments recollits es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i Les Fonts.

Sortida i arribada:

Av. Pau Casals, darrere de l’Ajuntament.

Horaris:

Categories D, E i F a les 9:30
Lliurament de trofeus als guanyadors un cop acabada la cursa.
Categoria C a les 10:45
Categoria B a les 11:10
Categoria A a les 11:20

Lliurament de medalles a l’arribada de cada cursa (A, B i C).

Categories:

– A Nascuts/des entre els anys 2014 i 2016
– B Nascuts/des entre els anys 2011 i 2013
– C Nascuts/des entre els anys 2005 i 2010
– D Nascuts/des entre els anys 2001 i 2004
– E Nascuts/des entre els anys 1981 i 2000
– F Nascuts/des abans de 1981

Recorreguts:

• Categories A i B:Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda Arraona fins rotonda de Vallcorba i tornada 800 m
• Categoria C: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda Arraona fins rotonda de l’Avinguda d’Egara, gir per tornar per ronda Arraona fins C. Rosselló, C. Pallars, C. Pla de l’Estany, C. Vallespir, ronda Arraona fins rotonda de C. Vallcorba i gir per tornar per ronda Arraona fins av. de Pau Casals. 1700 m
• Categories D, E i F: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda d’Arraona direcció Can Pallàs, c. d’Eduard Toldrà, av. del Vallès, Parc de Can Feliu, c. Llaurador, av. d’Antoni Gaudí, c. Castellar, av. de Pau Casals, c. U d’Octubre, c. Barcelona, ronda Arraona direcció Parc de les Morisques i tornada, c. Vallespir, c. Pallars, c. Rosselló, ronda d’Arraona fins rotonda de la cruïlla de Pintor Vila-Puig amb av. Egara i av. d’Antoni Gaudí i tornada per arribar a l’av. de Pau Casals. 5000 m.

Premis:

Obtindran trofeus els tres primers classificats de les categories D, E i F, masculines i femenines. I rebran medalles tots els participants de les categories A, B i C.

Inscripcions:

Us podeu inscriure a www.santquirzevalles.cat del 22 d’agost a l’1 de setembre. En cas de necessitar ajuda per emplenar la inscripció us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’acord amb l’horari del servei. També podeu formalitzar la inscripció presencialment el dissabte 3 de setembre al punt d’informació del parc de Les Morisques o el mateix diumenge de 8 a 9 hores al lloc de sortida.

Recollida de dorsals:

Els dorsals es podran recollir el dissabte 3 de setembre al punt d’informació que hi haurà ubicat al parc de Les Morisques, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 17 a les 21 hores, o el mateix dia de cursa, a la zona de sortida, a partir de les 8 del matí.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
4 de setembre de 2022
Hora:
9:30
Categoria d'Acte:

Lloc

Avinguda Pau Casals
Av. Pau Casals
Sant Quirze del Vallès,

Organitzadors

Ajuntament de Sant Quirze
amb el suport de la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona i entitats del municipi