Festa Major
Carregant Actes

Correfoc: “La llegenda de l’Iskariot” dels Diables Sant Quirze

2 de setembre de 2023 a les 21:30

L’espectacle inicial de la Llegenda de l’Iskariot es durà a terme davant del local de Diables abans de donar inici al correfoc.Recorregut: Passatge Salvador Dalí, c. Enric Morera, c. Terranova (part del correfoc continuarà pel carrer Pompeu Fabra), av. Antoni Gaudí, c. Pintor Vila-Puig, Ptge. Corraló, c. Pompeu Fabra (on s’ajuntaran les dues parts del correfoc), c. Sant Cugat, c. dels Pous, c. Sant Isidre, Rda. de Pladellorens, c. Llaurador i Pl. del Sot.

Diables Sant Quirze agraeix la col·laboració de Serveis Tècnics d’Elevació S.L.

Consells per al veïnat
· Treure del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut del correfoc: testos amb plantes, bosses d’escombraries, taules, cadires…
· Enretirar els vehicles de la zona per on passarà el cercavila de foc.
· Tancar les portes, les finestres i els balcons i protegir les obertures per impedir que ens entrin coets i guspires, que podrien causar un incendi.
· Protegir els vidres de les finestres, les portes i els aparadors amb cartrons gruixuts.
· Recollir la roba estesa i plegar els tendals per evitar que s’encenguin.
· No llençar sota cap concepte aigua als i les assistents del correfoc: la pólvora mullada pot esclatar o sortir en direcció inesperada en lloc de cremar-se.

Consells per als i les assistents al correfoc
· Informar-se bé dels llocs per on passarà i seguir les recomanacions de l’organització i dels serveis d’ordre.
· La roba més idònia és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que ens agafin fort els peus.
· Si s’encén la roba, cal llançar-se a terra i rodolar per apagar les flames. No s’ha de córrer, perquè les flames s’escamparien i serien més virulentes.
· Esperar la comitiva del correfoc en carrers amples i evitar, en la mesura que ens sigui possible, les aglomeracions i els taps de la gent.
· Col·laborar amb l’organització no demanant aigua al veïnat. Així evitarem taps i relliscades i també que la pólvora es mulli i exploti en lloc de cremar-se.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
2 de setembre de 2023
Hora:
21:30
Categoria d'Acte:

Lloc

Exteriors Masia Can Feliu
Centre Cívic Masia Can Feliu. Carrer d'Eduard Toldrà
Sant Quirze del Vallès,

Organitzadors

Diables Sant Quirze
Ajuntament de Sant Quirze