Festa Major
Carregant Actes

Barraques de nit

1 de setembre de 2023 a les 23:30

23.30 a 00.30h: Cherry Jane
Cherry Jane és una banda de punk rock formada a principis de 2022 a Barcelona, pel cantant i guitarrista rítmic Ferran Miret, el guitarrista solista Ferran Cabedo, el baixista Pau Aranda i el baterista Noel Macías, amb influències de bandes de l’escena pop-punk dels 2000s com Green Day o Blink-182.

1 a 2.30h: Bossonaya
Som Bossonaya, un grup de versions de música que ens dediquem a realitzar concerts per tota Catalunya. Format per 5 noies i 4 nois de Barcelona, totalment autogestionats i des de fa deu anys, donem veu i reivindiquem les dones dalt dels escenaris.
Aquest any celebrem el 10è aniversari del grup i venim amb moltes ganes de tocar i fer ballar la gent amb un nou directe i nova música. Tocant tota mena de cançons que van des de Ska-rock fins al reggaeton amb temazos dels 80, 90 i principis del 00’s fins al més actual.

3 a 5h: DJ Rule
Dj rule és un dj de format obert (open format dj), capaç de connectar amb el públic, oferint Sessions molt variades passant per tota classe d’estils musicals, que es mouen des del gènere Urbà fins a l’electrònica. Dins d’aquests gèneres podem trobar estils com el moombahton, el reggaeton, el funk, el Dance, el techno, el trap entre d’altres.

Comparteix aquest acte

  • Aquest acte ja ha passat.

Detalls

Data:
1 de setembre de 2023
Hora:
23:30
Categoria d'Acte:

Lloc

Parc de Can Feliu
Parc de Can Feliu
Sant Quirze del Vallès,

Organitzadors

Coordinadora de Barraques
Col·lectiu El Galliner
Peus de Gat i Ullals
Esplai la Flama