Concurs d’entrepans

Arquitectura feta amb entrepans

Un dels actes més tradicionals i originals de la Festa Major és el Concurs d’Entrepans. Aquest any se celebra la vuitena edició diumenge 1 de setembre, a partir de les 17 hores, a la rambla de Lluís Companys. Una nova competició culinària que troba els seus orígens als anys 80, i que es va celebrar de manera consecutiva fins el 1999. Després d’uns anys d’aturada, es va recuperar l’any 2012. La Comissió de Festes va aprovar la bona idea i la represa s’ha anat consolidant. Els comerços han donat l’empenta final per fer possible aquesta segona etapa. Així, a les taules dels i les participants es podran veure des de construccions romanes a escuts de futbol, passant per animalons, cases o circuits de cotxes!

Bases

1- Participants: qualsevol persona que s’animi a preparar un entrepà.

2- Tema: el tema serà lliure, tot i que els premis s’estableixen en 4 categories concretes: L’entrepà més gran, el més original, el més bo i el més equilibrat dietèticament parlant.

3- Data i Horaris: El Concurs d’Entrepans es durà a terme el diumenge 2 de setembre a partir de les 17 hores a l’avinguda Pau Casals. La presentació dels entrepans participants al concurs haurà de ser entre les 17.00 i les 18.00 hores. A partir de les 18.15 hores es farà el lliurament de premis i es repartiran els entrepans entre el públic assistent.

4- Jurat: el jurat estarà integrat per un màxim de 5 membres.

5- Veredicte del Jurat: les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. Tanmateix si aquest ho cregués oportú, podrà declarar deserta la concessió d’alguns del premis.

6- Inscripcions: seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se mitjançant una butlleta el mateix dia del concurs.

7- Premis: s’estableixen 16 premis, 4 per cadascuna de les categories esmentades a l’apartat 2 d’aquestes bases.

Consulteu les novetats del Concurs d’Entrepans al Facebook de l’esdeveniment: https://www.facebook.com/assosiacio.desantquirzedelvalles/

Organitza: Sant Quirze Comerç