Sant Quirze En Comú us desitja Bona Festa Major

Sembla que era ahir que cloíem la Festa Major de l’any passat i ja hi tornem a ser de nou… Visca la Festa Major!
Ja arriben els nostres quatre dies. Els de tots els que ens sentim orgullosos de ser de Sant Quirze i ho manifestem obertament. La Festa Major és el millor moment per demostra-ho, per unir-nos, per gaudir-ne conjuntament i en definitiva, per fer poble.
Gaudiu de la Festa Major tant com pugueu però, això sí, recordeu que tots hem de fer un esforç, tant per cuidar els espais com per respectar el descans dels nostres veïns. Recordeu que Sant Quirze també és casa vostra, i com a tal hem de tenir-ne cura.

En la Festa Major es viuen moments d’alegria, cultura i celebració, però també és un símbol d’identitat d’una comunitat que vol ser viva i activa. Des de fa mesos des de les entitats, des de l’Ajuntament, s’ha treballat per tenir una bona festa. Tot s’ha posat a punt. I es fa des de la il•lusió, amb el convenciment que passarem junts bons moments. Fer real aquesta voluntat compartida és possible gràcies al treball dels organitzadors i de les persones que hi participen activament. Moltes gràcies a tots i a totes.
Desitgem de tot cor que la Festa agradi a tothom, petits i grans, del
poble i forasters.
Tal i com va dir un estimat poeta català:
“(…) que sigui la festa d’un poble senzill, amistós i noble.”

Bona Festa Major!

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare