Salutació de l’Alcaldessa

Salutació de l’Alcaldessa

Santquirzencs i santquirzenques,

Són dies de festa, d’il·lusió, de retrobaments, de feina per moltes entitats, de tràfec per moltes famílies, d’amics i amigues que ens reunim en colla i sortim al carrer per saltar, cantar i ballar al ritme de cercaviles, tabalades o diversos espais amb música que hi podreu trobar. Perquè volem que cada any la Festa Major arribi a més racons del poble.

Com a alcaldessa i en nom del consistori, una de les coses que més ens enorgulleix és veure com el pregó, els castellers, exposicions, les activitats esportives, el correfoc, els concerts, el petit embassa’t, el castell de focs i un munt més d’activitats congreguen a més i més gent participant i gaudint de la festa gran del poble.

Voldria acabar reconeixent la feinada de moltes de les entitats de la vila que fan possible moltes de les activitats que podreu gaudir durant aquesta Festa Major de 2019. Així mateix, també voldria, d’una banda, tenir un agraïment especial pel conjunt de voluntàries, policia i personal municipal que fan possible la Festa d’enguany. I d’altra banda, tenir un record especial per totes aquelles persones que avui estan privades de llibertat o a l’exili per defensar unes idees.

Per una festa major lliure de sexisme i oberta a tota la ciutadania. Gaudiu-la!

Visca la Festa Major!

 

Elisabeth Oliveras Jorba

Alcaldessa

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare