31/08/2017 – 20:00h – Benvinguda a la Festa Major

31/08/2017 – 20:00h – Benvinguda a la Festa Major

Durant la recepció ciutadana, oberta a tota la ciutadania, hi haurà la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i diversos restauradors del poble oferiran un tastet als i les assistents. També comptarem amb l’actuació en directe dels grups santquirzencs Blue Monkeys i Lletraferits, que estrenaran la programació dels SQVMúsics i el públic assistent es podrà emportar un record participant al fotomaton de Festa Major.

Blue Monkeys:
Els seus components havien participat en diferents projectes musicals, però mai des d’una vessant jazz. Després de maltractar els darrers anys el Blue Monk del Thelonious Monk, decideixen fer-li un un petit homenatge i anomenar-se Blue Monkeys. Al seu repertori podem trobar-nos amb estàndards del jazz clàssic, bossanoves, vals, latin jazz i algun que altre blues.

Lletraferits:
Lletraferits és una trobada entre la música i la poesia. Cançons inspirades en les obres d’autors com Gabriel Ferrater, Vicent Andrés Estellés, Raquel Lanseros, J.A. Goytisolo o Federico García Lorca, entre d’altres.

Hora: 20:00h

LlocPlaça d’Anselm Clavé  Atesa la previsió de pluja es trasllada a la Sala Històrica de la Patronal.

Establiments participants: Avui no cuino – La Manduca, Lòssum – El Niu del Mussol, El Racó de la Cinta, Pastisseria Mix, ArtBo, El Castellet, El Buc i Pa amb Xocolata.

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare