30/08/2018 20h – Benvinguda de Festa Major

30/08/2018 20h – Benvinguda de Festa Major

Durant la recepció ciutadana, oberta a tota la ciutadania, hi haurà la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i diversos restauradors del poble oferiran un tastet als i les assistents. També comptarem amb l’actuació en directe de grups santquirzencs: Nina de Ferrater amb Paper de Plàstic i Corcs.

Nina de Ferrater amb Paper de Plàstic: Al repertori s’hi poden trobar clàssics del rock i el pop, boleros, havaneres, i música catalana de tota la vida. Els agrada apropar diferents estils i aportar-los una pinzellada de calidesa i intimitat perquè el públic gaudeixi d’una vetllada amb un toc de record i personalitat.

Corcs: Inspirats en la música dels 60 i 70, Corcs és molt més que un duet. Carreguen amb la responsabilitat de sonar amb la potència i l’energia d’una banda sencera i fan servir tot el cos per aconseguir-ho. 2 músics, 2 instruments, 4 mans i 4 peus és l’únic que fa falta. La resta la posa l’espectador deixant-se portar per les afilades melodies i els baixos pesants sobre unes càlides harmonies i una trencadissa de ritmes que va de l’afrobeat al soul, passant pel surf, reggae, rhythm & blues… So fresc, energètic i molt ballable, en un espectacle que no deixa indiferent a ningú. Els Corcs són: Joan Sobrevals i Víctor Solana

Hora: 20 h

Lloc: Plaça d’Anselm Clavé

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare