03/09/2017 – 11:00 a 14:00h – Petit Embassa’t

03/09/2017 – 11:00 a 14:00h – Petit Embassa’t

Per quart any el diumenge de Festa Major, el Parc de les Morisques es transforma en un festival per a tota la família. El Petit Embassa’t està adreçat perquè infants i grans s’ho passin d’allò més bé escoltant música i participant en originals tallers. Conviure, compartir, créixer, enriquir, gaudir, recordar… hi ha mil i un moments especials per pares i fills, és per això que també volem tenir una primera experiència amb els concerts, la música, família i amics, tallers i experiències diferents. Un matí ideal per als més petits i també pels grans:

Programa:

Jaume Ibars (11.15 hores) El cançoner més popular, la rumba, la diversió en família, amics, mil i un dies de bona música i bon humor tot això és el que porta col·leccionant aquest fantàstic músic del Vallès al llarg de la seva extensa carrera d’èxits, gran part d’aquestes cançons ara recopilades en el seu darrer disc “Canastreta de Cançons.

Engruna Teatre preestrena “Tuf” (12.15 hores) Espectacle de teatre de carrer, màscara, gest i clown. Tres misteriosos personatges ens transporten les arrels més bàsiques de tots els humans. Sentit de l’humor blanc, pur i per riure amb els altres i de nosaltres. Ideal per a petits però també per grans. I tot sota el segell cuidat d’una de les companyies de teatre familiar més personals i riques del país, que no para de créixer.

Joan Colomo (13.15 hores) Pocs músics han adquirit una estima i una personalitat tant diferenciada com Joan Colomo, un cantautor folk descafeïnat, punk simpàtic, rocker fracassat que ningú sap ben bé com etiquetar-lo, però estar en boca de tothom. I és que darrera d’aquesta imatge pretesa s’amaguen una infinitat d’excel·lents melodies pop infalibles, himnes que enamoren a grans i petits, i sobretot una manera de cantar-les i defensar-les que per allà on passa només eixample els seus fans fidels.

Tallers:

Construïm instruments Percussió i vent. Tres tallers fàcils per a totes les edats, per tal de fer amb les nostres mans un xiulet, flautes de pa amb canyetes de colors com les típiques del Andes i, per últim, decorarem el nostre propi pal d’aigua.

Coet d’aigua Decora la teva ampolla i, gràcies a la pressió, farem volar coets, imaginació i ciència en un espectacular taller.

Remullada Ideal per fer passar la calor com a final de festa.

Organitza: Sabadell Sona i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Horari: 11 a 14 h

Lloc: Parc de les Morisques

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare