01/09/2019 11:00h-Petit Embassa’t

01/09/2019 11:00h-Petit Embassa’t

Sisena edició del festival de música per a tota la família. El Petit Embassa’t està adreçat perquè infants i grans s’ho passin d’allò més bé escoltant música i participant en originals tallers. Una bona oportunitat perquè mares i pares gaudeixin amb els seus infants d’un festival de música molt especial.

Lu Rois (11 h)

La pianista sabadellenca ens mostra el seu treball més fràgil, sensible i delicat abocant la seva trajectòria artística, però també com a mestre de música per a infants i després d’haver estat mare. ‘Clarobscur’ és un disc de directe proper i embolcallador.

El Pot Petit (12 h)

De l’Empordà van sorgir aquestes mestres i formadors amb esperit d’artistes. Els seus espectacles van traspassar fronteres i l’èxit fou immediat. Però va ser amb el seu primer disc el 2012 ‘Canta amb el pot petit’ quan es van posar al cor de totes les famílies. Els seus directes han esdevingut tota una macedònia de ritmes, colors i balls.

Espais i tallers

Festa d’aigua: remullada per fer passar la calor com a final de festa.

Espai lactància, taller de jocs de fusta i musicals: amb la col·laboració de Jugaia i Moviment Nat: especialistes en nadons tindrem un espai pels més menuts així com una zona on els nens de 4 a 10 anys podran realitzar els seus originals instruments de forma manual.

Macrocollage musical:a base de pintura, materials reciclats i naturals entre tots els i les assistents construirem un collage ben gran. Un mosaic en forma de mural per posar color a aquesta petita festa de la música dins la Festa Major de Sant Quirze.

 

Horari: 11 a 14 h

Lloc: Parc de les Morisques

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare