01/09/2019 09:30 a 12:00h-Cursa Popular Solidària

01/09/2019 09:30 a 12:00h-Cursa Popular Solidària

La inscripció a aquesta activitat és gratuïta, tot i que enguany la cursa tornarà a tenir caire solidari. Tothom que participi a la cursa haurà de portar, en el moment de recollir el seu dorsal, llet o oli, i l’hauran de lliurar a canvi del seu dorsal. Els aliments recollits es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i Les Fonts.

Sortida i arribada: Av. Pau Casals, darrere de l’Ajuntament

Horaris: Categories D, E i F a les 9:30

Lliurament de trofeus als guanyadors un cop acabada la cursa.

Categoria C a les 10:45

Categoria B a les 11:10

Categoria A a les 11:20

Lliurament de medalles a l’arribada de cada cursa (A, B i C).

Categories:

–           A         Nascuts/des entre els anys 2011 i 2013

–           B         Nascuts/des entre els anys 2008 i 2010

–           C         Nascuts/des entre els anys 2002 i 2007

–           D         Nascuts/des entre els anys 1998 i 2001

–           E         Nascuts/des entre els anys 1978 i 1997

–           F          Nascuts/des abans de 1978

 

Recorreguts:

  • Categories A i B: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda Arraona fins rotonda de Vallcorba i tornada 800 m
  • Categoria C: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda Arraona fins rotonda de l’Avinguda d’Egara, gir per tornar per ronda Arraona fins C. Rosselló, C. Pallars, C. Pla de l’Estany, C. Vallespir, ronda Arraona fins rotonda de C. Vallcorba i gir per tornar per ronda Arraona fins av. de Pau Casals. 1700 m
  • Categories D, E i F: Sortida av. de Pau Casals (darrere l’Ajuntament), ronda d’Arraona direcció Can Pallàs, c. d’Eduard Toldrà, av. del Vallès, Parc de Can Feliu, c. Llaurador, av. d’Antoni Gaudí, c. Castellar, av. de Pau Casals, c. U d’Octubre, c. Barcelona, ronda Arraona direcció Parc de les Morisques i tornada, c. Vallespir, c. Pallars, c. Rosselló, ronda d’Arraona fins rotonda de la cruïlla de Pintor Vila-Puig amb av. Egara i av. d’Antoni Gaudí i tornada per arribar a l’av. de Pau Casals. 5000 m.

Premis: Obtindran trofeus els tres primers classificats de les categories D, E i F, masculines i femenines. I rebran medalles tots els participants de les categories A, B i C.

  • Inscripcions: us podeu inscriure a www.santquirzevalles.cat del 19 al 29 d’agost. En cas de necessitar ajuda per emplenar la inscripció us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’acord amb l’horari del servei. També us podeu inscriure el mateix diumenge de 8 a 9 hores al lloc de sortida.

 

  • Recollida de dorsals: els dorsals es podran recollir el dissabte 31 d’agost al punt d’informació que hi haurà ubicat al parc de Les Morisques, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 17 a les 21 hores, o el mateix dia de cursa, a la zona de sortida, a partir de les 8 del matí.

Col•laboren:    Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona, entitats del municipi, Parròquia de la Mare de Déu del Roser i Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita.

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare