01/09/2019 22:30h-Concert: Roba Estesa

01/09/2019 22:30h-Concert: Roba Estesa

Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascut l’any 2011. Fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. Guanyadores del Premi Sons de la Mediterrània 2015 (Grup Enderrock), el maig de 2016 treuen el seu primer disc “Descalces” (Coopula Records), treball que parla de la reivindicació de la realitat de gènere en el panorama musical i que fins llavors no s’havia representat mai.

El març de 2017, el jove grup Roba Estesa ha fet valer les seves nominacions i s’ha emportat un pòquer de premis, tres de votació popular (millor grup revelació, millor disc de folk per Descalces (Coopula Records) i millor cançó de folk per “Viu”) i el premi a millor disc revelació atorgat per la crítica pel seu disc de debut, Descalces.

 

Després de Descalces arriba, el març de 2018, Desglaç, un disc de 12 temes que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d’una col·lectivitat. Des d’un punt de vista més macro, conviden a l’inici d’una revolució col·lectiva des de les individualitats particulars. Desglaç (Coopula, 2018) és una oda a la col·lectivitat, és coincidir en l’acte d’empoderament i en l’experiència del fet d’alliberar-se.

 

Amb una concepció molt clara d’espectacle global, Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.

Lloc: Masia de Can Feliu.

FacebookTwitterGoogle+PinterestEmailShare